Events bij het Van Gogh Museum

Events:

Museumnacht

Vincent Verbindt

Vincent Belicht / Podcast

Film première Loving Vincent

Walking Diners en Diners bij de Kunst voor sponsoren

Opening tentoonstelling Zeng Fanzhi

Opening tentoonstellingen

En nog veel meer diverse evenementen

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de productie van Vincent op Vrijdag en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events. De focus ligt op het organiseren van activiteiten en evenementen die erop gericht zijn om kunst bij verschillende doelgroepen op een bijzondere en feestelijke manier toegankelijk te maken bij het Van Gogh Museum Amsterdam.

Ik ontzorgd, ondersteund en gecoördineerd bij de organisatie van o.a. de film première Loving Vincent, opening tentoonstelling Zeng Fanzhi, opening tentoonstelling Nederlanders in Parijs, Walking Diners voor sponsoren van het museum en Museumnacht en Vincent Verbindt.
Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de totstandkoming en leiden van evenementen op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor sponsoren en leveranciers waar we mee samenwerken werk nauw samen met alle afdelingen binnen het Van Gogh Museum zoals Development, Marketing, Educatie en Kunst & Collectie.

  • Opstellen en uitvoeren van operationele draaiboeken;
  • Het leiden van een productie bespreking met klant en leveranciers;
  • Afspraken met interne en externe leveranciers en partijen;
  • Communiceren over en vastleggen van opdrachten naar interne en externe  partijen;
  • Planning en time management;
  • Bijhouden van de centrale planning van alle evenementen;
  • Uitvoer en voortgangscontrole van het events
Bekijk ook de andere projecten van bundelt

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie