Events bij het Van Gogh Museum

Events:

Museumnacht

Vincent Verbindt

Vincent Belicht / Podcast

Film première Loving Vincent

Walking Diners en Diners bij de Kunst voor sponsoren

Opening tentoonstelling Zeng Fanzhi

Opening tentoonstellingen

En nog veel meer diverse evenementen

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de productie van Vincent op Vrijdag en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events. De focus ligt op het organiseren van activiteiten en evenementen die erop gericht zijn om kunst bij verschillende doelgroepen op een bijzondere en feestelijke manier toegankelijk te maken bij het Van Gogh Museum Amsterdam.

Ik ontzorgd, ondersteund en gecoördineerd bij de organisatie van o.a. de film première Loving Vincent, opening tentoonstelling Zeng Fanzhi, opening tentoonstelling Nederlanders in Parijs, Walking Diners voor sponsoren van het museum en Museumnacht en Vincent Verbindt.
Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de totstandkoming en leiden van evenementen op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor sponsoren en leveranciers waar we mee samenwerken werk nauw samen met alle afdelingen binnen het Van Gogh Museum zoals Development, Marketing, Educatie en Kunst & Collectie.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

producent symposium natuurmonumenten

Natuurmonumenten spant zich samen met haar partners in om natuur toegankelijk te maken, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend zo is. Deze dag was de viering van de resultaten die zijn bereikt met o.a. een symposium voor beleidsmakers en professionals in groen- en zorgsector; beleidsmakers lokale, provinciale en landelijke overheden.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

sahara sessions in poptempel paradiso

De eerste Sahara Sessions in Nederland: een zinderende concertavond waar de Sahara Blues centraal stond. De Amsterdamse band met Marokkaanse roots Samira's Blues nodigde de master musician en griot Ebou Gaye Mada en zijn band Boka de Banjul uit. Samen verzorgden het gezelschap een bijzondere avond in Paradiso.

meer informatie
Skip to content