Uitreiking Zilveren Camera 2020

Datum:
Volgt spoedig

Locatie:
Volgt spoedig

Programma:
Volgt spoedig

Het is een eer om uitreiking van De Zilveren Camera 2020, fotowedstrijd voor de beste Nederlandse fotojournalistiek en documentairefotografie, te mogen produceren. Meer informatie volgt snel!

DE ZILVEREN CAMERA

De Zilveren Camera is de Nederlandse prijs voor fotojournalistiek en documentaire fotografie en wordt sinds 1949 uitgereikt. Stichting De Zilveren Camera is de drijvende kracht achter het initiatief. De Zilveren Camera heeft als taak de kwaliteit van de fotojournalistiek in Nederland te verhogen, een opdracht die nog komt van de oprichters in 1949.

Het belangrijkste instrument hiervoor is de jaarlijkse wedstrijd, waarmee prijzen worden toegekend in diverse categorieën en de keuze voor de belangrijkste onderscheiding voor nieuwsfotografie in Nederland: de Canon Zilveren Camera.

De Stichting verzamelt de winnaars van de wedstrijd in een reizende expositie en een jaarboek dat verkocht wordt. Hiermee wil de Stichting de kracht en relevantie van fotojournalistiek onder de aandacht van het publiek brengen.

De jury van de wedstrijd wordt aangesteld door het bestuur van de Zilveren Camera en bestaat uit professionals uit de wereld van de media, journalistiek en fotografie.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

producent symposium natuurmonumenten

Natuurmonumenten spant zich samen met haar partners in om natuur toegankelijk te maken, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend zo is. Deze dag was de viering van de resultaten die zijn bereikt met o.a. een symposium voor beleidsmakers en professionals in groen- en zorgsector; beleidsmakers lokale, provinciale en landelijke overheden.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

sahara sessions in poptempel paradiso

De eerste Sahara Sessions in Nederland: een zinderende concertavond waar de Sahara Blues centraal stond. De Amsterdamse band met Marokkaanse roots Samira's Blues nodigde de master musician en griot Ebou Gaye Mada en zijn band Boka de Banjul uit. Samen verzorgden het gezelschap een bijzondere avond in Paradiso.

meer informatie
Skip to content