if something`s worth doing, it`s worth doing properly

Super Gran

projecten

Ervoor zorgen dat het creatief concept wordt ontwikkeld en uitgevoerd tot een succesvol evenement. Een project periode grenzen verleggen en nét dat stapje extra. Met elkaar creëren. Geroerd zijn door het eindproduct. Event management is een vak, en wat voor één als je het mij vraagt!

Mijn expertise ligt bij events in de culturele en duurzame sector die ik heb mogen opbouwen in de samenwerking met o.a. het Van Gogh Museum, Natuurmonumenten X BART//, Dance4Life Nederland en International Conference on Mindfulness. Hierdoor heb ik een groot en relevant netwerk opgebouwd met andere experts om co-creatieve producties te volbrengen. Verheugd mindfulness en events te combineren in de productie Mindful in Gesprek.

Ik werk als gediplomeerd freelance/interim producent voor bedrijven en non-profit organisaties maar ook als voor andere eventbureaus, congres organisaties, evenementen locaties, cateraars en festival organisatoren. Events variëren van symposia, congressen, lezingen, openingen van tentoonstellingen, diners, boek en -productpresentaties, charity events, brand activation, joint promotions en festivals.  Ik kom graag in contact om de mogelijkheden voor jullie event te bespreken.

Concept

Ik ben het kannetje olie binnen een organisatie, een evenement en een project. Ik hecht veel belang aan een laagdrempelige open communicatie. In mijn optiek is dit essentieel binnen werkprocessen om de vraag en wens van alle betrokken partijen helder te krijgen, van klant en directie tot freelancers en leveranciers.

Lees hier verder waarom te kiezen voor een freelance event manager.

Productie

Ik zorg voor de productie van concept met doordachte strategie tot uitvoering geheel op maat tot evaluatie maar ben ook inzetbaar voor deelprojecten zoals deelproducties, videoproductie en showcalling. Ik plan altijd voor het beste uitgangspunt, maar ben voorbereid op het onverwachte waarop ik reageer met enthousiasme en inventiviteit.

Lees hier reviews die ik van vorige opdrachtgevers heb mogen ontvangen

In het kort

• Relevant netwerk van experts voor co-creatieve producties
• Expertise in de culturele sector en maatschappelijk betrokken events
• Inclusiviteit staat voorop bij elk event
• Sparringspartner voor cliënt, stakeholders en samenwerkingspartners
• Met mij als producent voor je event, kun jij de focus houden op jouw corebusiness

Skip to content