Reviews Mindfulness en retraites

Jl. zondag heb ik genoten van een heerlijke mindful-retraite-dag. Wat is het fijn om even me-time te hebben; in stilte en met aandacht bij mezelf te zijn en met alle zintuigen te genieten; op een prachtige locatie, een heerlijke lunch en onder de liefdevolle en vakkundige leiding van Jolien Posthumus. Ik kan het iedereen aanraken.
Thnxxx Jolien voor deze ervaring en jouw talent en vakmanschap in mindful-zijn in alle opzichten!

Testimonial

Deelnemer Mindful Retraite Dag 2019

Jolien heeft altijd een veilige omgeving weten te creëren. Jolien is heel professioneel en weet op de juiste knoppen te drukken. Ik keek elke week uit naar de trainingen die mij veel hebben gebracht. Niet alleen rust, maar ook verdieping in mijn bestaande meditatiepractice. Ik ben dolenthousiast en zou iedereen een cursus bij Jolien aanraden.

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 27 maart 2019

Ik heb een geweldige mindfulness training gedaan bij Jolien. Ik wist al langer dat ik een dergelijke training wilde volgen en vanaf dag 1 bleek dit ook de juiste keuze. Ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd en ik beschouw de hele training als levensverrijkend. Ik kan een ieder die speelt met de gedachte om aan mindfulness te gaan doen echt aanraden om contact op te nemen met Jolien, she get's the job done!

Testimonial

Deelnemer Individuele Mindfulnesstraining In Company 2019

De training is verrijkend, hartverwarmend en life-changing. Precies wat ik nodig had om beter om te leren gaan met stress en negatieve gedachten. Jolien is een zeer sympathieke en vaardige trainer. Je voelt je welkom en veilig in haar training. Bedankt Jolien!

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 8 sept. 2018

Vrijdag jl heb ik bij de expositie ‘Het leven van Boeddha’ in de Nieuwe Kerk,Amsterdam, meegedaan met de meditatie die werd geleid door Jolien Posthuma. Het was een heel fijne ervaring om temidden van alle geluiden in de kerk de stem te volgen van Jolien en in mijn eigen diepe stilte terecht te komen. Jolien begeleidt in vertrouwen en volle aandacht naar de kern.

Testimonial

Deelnemer Meditatie Clinic in de Nieuwe Kerk

Een heel fijn en laagdrempelige manier om meer bewust te worden van je gedachtestroom en de sensaties in je lijf. Zeker een aanrader!

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 8 sept. 2018

Leerzame training, het was heel fijn ruimte te krijgen voor mijn emoties. Ik heb me door Jolien gehoord en vooral gezien gevoelt. Het is een goede en opstap voor mijzelf geweest.

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 8 sept. 2018

Jolien heeft mij op een prettige manier kennis laten maken met mindfulness op de stiltemiddag. De nadruk werd gelegd op 'het niet fout kunnen doen' wat mij erg geholpen heeft het te proberen zonder over mijzelf te oordelen. Jolien heeft mij goed en fijn begeleid en mooie inzichten gegeven over het geven van zelfliefde en bewustwording van het lichaam. Een hele mooie ervaring!

Testimonial

Deelnemer Mindful Stiltemiddag

Ik was eerst wat sceptisch om aan een groepstraining mee te doen maar Jolien zorgde er voor dat ik mij veilig voelde om dingen te delen. Niemand ging elkaar tips geven maar gewoon door naar elkaar te luisteren deelden we juist met elkaar. Jolien heeft een groot inlevingsvermogen maar gaf me tegelijkertijd hulp om juist zelf weer verder te gaan met oefenen. Ik ga zeker nog vaak een stiltedag bij Jolien volgen!

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 2018

Fijne stiltemiddag ervaren met prettige begeleiding van Jolien

Testimonial

Deelnemer Stiltedag 2018

Ik heb in voorjaar 2018 de training Mindfulness bij Jolien gevolgd en ben hier heel enthousiast over.
Jolien geeft de training met hart en ziel en dat is voelbaar in alles! De training was in een kleine groep, waardoor het veilig en vertrouwd voelt. Het heeft bij mij een veranderingsproces in gang gezet, dat niet meer stopt en dit is heel waardevol voor mij.

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 2018

Niets zweverigs aan de training of aan Jolien!

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 2018

De mindfulnesstraining heeft mij veel geleerd over het opmerken van mijn emoties en gedachten en dat het oké is om af en toe naar je pijn/ongemak toe te bewegen om ook deze de ruimte te geven. Ook heeft de training mij laten inzien hoe waardevol zelfzorg is, hoofdzakelijk (en enkel) door jezelf aandacht te schenken. Door deze inzichten en vaardigheden lukt het mij om beter in het moment te leven en zelf invloed te hebben op mijn gedachten- en gevoelswereld. Jolien is een heel fijne begeleidster die vanuit oprechte aandacht en rust de ander in zijn/haar waarde laat. Dit biedt veiligheid en werkt uitnodigend voor je eigen proces en het groepsproces. Kortom; Jolien weet wat ze doet en dat is een heel prettige ervaring! 🙂

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 2018

De training was wat ik nodig had. Ik heb geleerd dat ik niet mijn lichaam en gedachte ben en dat ik er er mee kan zijn. Jolien gaat echt op je vraag in, luistert en neemt de tijd en heeft veel kennis in huis. Het was veilig, iedereen respecteerde elkaar in de groep.

Testimonial

Deelnemer Mindfulnesstraining 2018
Skip to content