Reviews project- en eventmanagement

Plezier gehad met Jolien te werken; draaiboeken focus en afstemming. Een vakvrouw, toegewijd en met de punten op de i. En op het event zelf de rots in de branding. Ik beveel Jolien van harte aan.

Testimonial

Anita Sanders

Vakwerk. Dat is het eerste dat in me op komt als ik denk aan ``bundelt``. Jolien verstaat haar vak en doet er alles aan om haar projecten perfect te laten verlopen (en nog ietsje meer). Als je wil dat het goed is, bel bundelt.

Testimonial

Joep van Weert

Als spreker tijdens een evenement heeft Jolien ervoor gezorgd dat ik ontspannen de avond ben doorgekomen. Zonder problemen kon ik aankomen met vragen tijdens en voorafgaand aan het evenement en ze heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen. Naast dat ze bezig was met het managen van alles tijdens de avond, bekommerde ze zich ook over mijn grootouders en heeft ze ervoor gezorgd dat iedereen enorm van de avond kon genieten. Zonder enige twijfel raad ik Jolien voor 120% aan!

Testimonial

Anne Teerink

Tijdens een event was ik spreker en ik heb heerlijk alles losgelaten. Ook de laatste periode naar de avond toe, kon ik alles doorsturen van vragen aan Jolien. Zij pakte álles op en ontzorgde. Het was een magische avond, die als een soepel mechanisme functioneerde. Dit dankzij de toegewijde zorg en zorgvuldigheid van Jolien. Dank!!

Testimonial

Natalie Bogtman

Jolien is een doorpakker met een sterke sensitiviteit voor haar omgeving en heeft oog voor detail. Alle ingrediënten die je nodig hebt om als goede eventmanager projecten tot een mooi resultaat te brengen!

Testimonial

Isabelle Hegeman, Hoofd Events - van Gogh Museum - 2017

I have known Jolien for many years professionally and she has always given 100% to everything she does. She is reliable, loyal, flexible and will always get the job done. Going the ``extra mile`` is really the norm for Jolien, and I am confident that she will make a success of all future endeavors. Clients and colleagues alike relate to her easily, and she is able to create a fun work sphere in the office with little effort.

Testimonial

David Cives - Managing Director - 2016

Jolien is naast een professional in alles wat ze doet ook een geweldig mens. Ze is niet bang om een mening te geven, beslissingen te nemen of in actie te komen als een plotselinge situatie daarom vraagt.
Jolien is zeer spontaan, heel sociaal en heel klantgericht. maar, vergis je niet.
Jolien is een dame met haar op haar tanden. Ze is kritisch, resultaat- en klantgericht.
Ik zou Jolien zonder na te hoeven denken weer op een project zetten!
Jolien, ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging, je kan dit als geen ander!

Testimonial

Dennis van der Veen - HR Savvy - 2016

Wat een ervaring om met Jolien samen te werken, de expertise waarmee Jolien te werk gaat die bestaat uit de vrijheid om te zijn en het analytisch vermogen beheerst om daarmee precies de juiste snaar weet te raken is een grote kwaliteit. Jolien neemt een frisse & ongecompliceerde wind mee op de werkvloer. Ik wil u aanraden Jolien in te zetten voor als u opzoek bent naar een vrouw die haar vak verstaat en een sprankelde persoonlijkheid met zich mee brengt.

Testimonial

Suzanne Visser - 2016

Sterk in haar directe omgeving en verlies haar klant niet uit het oog. Met een tomeloze inzet om iets tot een succes te maken.

Testimonial

Thoes Drupsteen - 2015
Skip to content