Stiltedag vrijdag 21 december | Centrum aan het Spaarne | Haarlem

bundelt
door
Stiltedag vrijdag 21 december | Centrum aan het Spaarne | Haarlem

Stiltedag

Training:
1 dagdeel

Sessie duur:
4 uur

kosten:
€ 20 euro

Stiltedag:
Vrijdag 21 december 13:00 – 17:00 uur

Het maakt voor deelname niet uit welke levensovertuiging je aanhangt. Wanneer je twijfelt of deelname aan de stiltedag voor jou passend is, neem dan vrijblijvend contact op met Jolien Posthumus

Voor (oud-) deelnemers van een achtweekse Mindfulness wordt weer een stiltedag georganiseerd. Maar ook als je nog geen ervaring hebt met mindful meditatie en nieuwsgierig bent naar een middag ervaren in stilte is deze dag  toegankelijk. Als het je eerste ervaring is met meditatie graag eerst persoonlijk contact.

Verdiepen
De stiltedagen zijn een verdiepende aanvulling op de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) en dus geen vervanging. Aan bod komen mindfulnessmeditatie, mettameditatie en meditatie vanuit andere contemplatieve tradities.  Het feit dat er een hele dag wordt geoefend in mindfulness biedt de mogelijkheid om je mindfulnessbeoefening te verfrissen en te verdiepen. Door vaker en langer te mediteren kom je diepere lagen van inzicht en helderheid tegen.

Programma
In de ruimte van stilte en rust zullen mindfulness-yoga, loopmeditatie en zitmeditatie afwisselend worden beoefend, waarbij steeds opnieuw de uitnodiging is om je persoonlijke ervaring toe te laten, zonder oordeel.

Er zijn een max. aantal plekken beschikbaar dus gelieve aan te melden. Het maakt voor deelname niet uit welke levensovertuiging je aanhangt. Je hoeft enkel een flesje water/drinken en warme sokken mee te nemen en draag gemakkelijk zittende kleding. Koffie, thee en een (gezonde) snack wordt verzorgt.

Deel