Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Pippi Langkous

klaar voor nieuwe vaardigheden

Met nieuwe vaardigheden kun jij dingen onderzoeken, accepteren of veranderen. Misschien ben je hiernaar op zoek, omdat je lichaam aangeeft dat er iets niet helemaal goed gaat of omdat je net een aantal grote veranderingen hebt ondergaan en je orde wilt aanbrengen om een nieuwe fase in te gaan. Wellicht schuren er een aantal dingen. Je hebt behoefte aan ondersteuning van een bevlogen trainer met een gerichte opleiding, achtergrond en ervaring, in een toegankelijke setting.

Wat kan bundelt jou brengen?

Wellicht heb jij een vraag, een probleem, wil jij grip krijgen op gewoontes en emoties of ben jij op onderzoek uit. Misschien heb jij al wat hulp van iemand anders; een behandelaar, partner, collega, vriend of vriendin. Hiernaast is het fijn om iets binnen handbereik te hebben, een methode die jij zelf vaardig bent, zodat jij ook thuis aan de slag kunt en stappen kunt maken. Dit geeft kracht en sterkt je. Bundelt biedt trainingen die bestaan uit methodes aanleren waarmee jij zelf het heft in handen krijgt.

Beoefening en nieuwe inspiratie

Bundelt biedt meerdere trainingen aan zoals het achtweekse Mindfulnesstraininge MBSr (op open inschrijving, Individueel en In Organisatie), Retraites (dag, weekend en reizen) en Clinics (Mindful werken, Mindful Breinkennis, Mindful Meditattie e.a.). Tijdens deze trainingen onderzoeken we nieuwe mogelijkheden voor groei, zelfkennis en herstel. Tevens bied ik op deze pagina inspiratie op het gebied van eten en drinken, literatuur, cultuur en fijne dingen. Wij bundelen beoefening van training met dingen die nieuwe energie en inspiratie geven.

Mindfulness MBSR

Mindfulness is het beoefenen van bewust reageren en leert ons om ons anders te verhouden tot interne en externe stressoren en onze stressreactie. Dit geeft helderheid, (zelf)compassie, inzicht en keuzevrijheid. In plaats van op de automatische piloot te reageren wanneer een stressvolle situatie ontstaat, creëer je een moment om van een afstand te kunnen kijken wat de situatie met je doet en van je vraagt.

Lees verder

Mindful Meditatie

Ben je nieuwsgierig naar meditatie uit de achtweekse Mindfulnesstraining? Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even mediteren in een groep? wees dan welkom bij het wekelijkse Mindful meditatie.

Lees verder

Mindful Clinics

Tijdens meditatie clinics zullen we Mindfulness- en metta meditatie beoefenen en krijg je inzicht in het landschap van meditatie; de schouders waarop deze mediatietraditie staat maar ook het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in mindfulness, wat er gebeurd in de brein wanneer we meditatie beoefenen. Je

Lees verder

Mindful Stiltedag

Voor (oud-) deelnemers van een achtweekse Mindfulness wordt weer een stiltedag georganiseerd. Maar ook voor iedereen met ervaring op het gebied van mindful meditatie of nieuwsgierig is en een middag wil ervaren in stilte is deze dag natuurlijk toegankelijk.

Lees verder

Mindful in Organisaties

Een In Company-mindfulnesstraining is een kan een waardevol onderdeel van een human resourcesbeleid. Medewerkers ervaren na een training dat minder last hebben van stress en negatieve gedachten, sneller signaleren dat er wat aan de hand is, contacten met collega’s positiever ervaren en beter omgaan met conflicten en zelfbewuster en vitaler zijn.

Lees verder

Mindful breinkennis

Tijdens brein training maak je gebruik van het vermogen van de hersenen om te leren en te veranderen. Net als dat we ons lichaam trainen, kunnen we onze hersenen trainen. Wil je je weten hoe je je brein kunt benaderen, trainen en verzorgen? Wil jij weten of jij je brein de aandacht geeft die het verdient? Of meer breinkennis in jouw eigen lessen bieden? Dan is deze training iets voor jou.

Lees verder