Events bij het Van Gogh Museum

Events:

Museumnacht

Vincent Verbindt

Vincent Belicht / Podcast

Film première Loving Vincent

Walking Diners en Diners bij de Kunst voor sponsoren

Opening tentoonstelling Zeng Fanzhi

Opening tentoonstellingen

En nog veel meer diverse evenementen

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de productie van Vincent op Vrijdag en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events. De focus ligt op het organiseren van activiteiten en evenementen die erop gericht zijn om kunst bij verschillende doelgroepen op een bijzondere en feestelijke manier toegankelijk te maken bij het Van Gogh Museum Amsterdam.

Ik ontzorgd, ondersteund en gecoördineerd bij de organisatie van o.a. de film première Loving Vincent, opening tentoonstelling Zeng Fanzhi, opening tentoonstelling Nederlanders in Parijs, Walking Diners voor sponsoren van het museum en Museumnacht en Vincent Verbindt.
Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor de totstandkoming en leiden van evenementen op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor sponsoren en leveranciers waar we mee samenwerken werk nauw samen met alle afdelingen binnen het Van Gogh Museum zoals Development, Marketing, Educatie en Kunst & Collectie.

  • Opstellen en uitvoeren van operationele draaiboeken;
  • Het leiden van een productie bespreking met klant en leveranciers;
  • Afspraken met interne en externe leveranciers en partijen;
  • Communiceren over en vastleggen van opdrachten naar interne en externe  partijen;
  • Planning en time management;
  • Bijhouden van de centrale planning van alle evenementen;
  • Uitvoer en voortgangscontrole van het events