Waarom kiezen voor een event manager?

bundelt
door
Waarom kiezen voor een event manager?

Van creatief concept tot een succesvol event.
Aan een succesvol event gaat een gestructureerde voorbereiding vooraf. Het opstellen van draaiboeken en productiebesprekingen, het opvragen van offertes en inkopen van diverse leveranciers en het opstellen van plattegronden van een locatie. Het plannen en managen van een event overlaten aan een professional zorgt voor een goede logistieke planning en crisismanagement tijdens het event, een haalbare programmering op gebied van veiligheid + geluidsnormen en de belangen van verschillende samenwerkende partijen goed verloopt.

Een coördinator die jou ontzorgt
Er zijn diverse zaken die je over het hoofd kan zien bij de organisatie, kleine dingetjes te zijn waar je tegenaan loopt, waar je van tevoren niet aan hebt gedacht en dat kan veel vertraging en stress opleveren. Een event manager is een zeer ervaren coördinator die weet waarop te letten, de klappen van de zweep kent, zorgt dat alle deadlines behaald worden en zorgt dat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en wanneer. Een event manager is niet alleen op de hoogte van de laatste trends en maar ook op gebied van wet- en regelgeving omtrent veiligheid. Weet dus van de hoed en de rand wat er in eventruimte wel en niet toegestaan is en kan direct een passend alternatief bieden. Wanneer je een event manager inhuurt kun jij zelf de focus houden op jouw corebusiness, zelf genieten tijdens het event en met genodigden spreken.

  Wat ik als event manager voor jou uit handen neem:

 • Het opstellen van projectplan, budgettering en draaiboeken
 • Beheren van de projectagenda en monitoren van de timeline
 • Het leiden van een productie bespreking met klant en leveranciers
 • Leads binnen krijgen en het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers zijn (intern en extern)
 • Opvragen van verschillende offertes, intakes van externe partijen en het begeleiden van prospects
 • Alle lijnen uitzetten en de todo’s overdragen aan de uitvoerende afdelingen
 • Tekeningen van het event op schaal opstellen en advies geven voor het lichtplan
 • De lasten van het opbouwen en afbreken van de locatie overnemen
 • Tijdens het event zorg ik dat ervoor dat alles volgens afspraak uitgevoerd wordt

Waarom ik de geschikte event manager ben voor jouw event
Ervoor zorgen dat het creatief concept wordt ontwikkeld en uitgevoerd tot een succesvol event, dat is wat ik het allerliefste doe! Ik ben het kannetje olie binnen een organisatie, een event en een project. Ik zorg dat jouw event of project tot in de puntjes uitgevoerd en afgerond wordt. Ik plan altijd voor het beste uitgangspunt, maar ben voorbereid op het onverwachte waarop ik met enthousiasme en inventiviteit reageer. Ik hecht veel belang aan een laagdrempelige open communicatie. In mijn optiek is dit essentieel binnen werkprocessen om de vraag en wens van alle betrokken partijen helder te krijgen, van klant en directie tot freelancers en leveranciers. Naast dat ik veel praktijk ervaring heb opgedaan ben ik gediplomeerd event manager. Tot mijn portefeuille behoren o.a. het Van Gogh Museum en het Dutch Yoga Festival op Terschelling.

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kom graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen zeggen

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =