Dutch Yoga Festival

Datum:
29 juni tot en met zondag 1 juli

Festival duur:
Een dagdeel voorprogramma
3 volle dagen
Een dagdeel naprogramma

Bezoekers:
Ruim 850 bezoekers uit binnen- en buitenland

Docententeam:
50 professionele yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland

Programma
70 workshops per dag met specials voor mannen, vrouwen en kinderen

3 volle dagen onderdompelen in één ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van zon, zee, yoga en workshops over meditatie, filosofie, massage, dans en meer.  Met een team van coördinatoren, (internationale) yogadocenten, het vrijwilligersteam en ruim 850 bezoekers, allen met belangstelling voor bewust bewegen, gezond leven en ontspannen genieten. Dat is het Yoga Festival Terschelling!

Event coördinator van het Yoga Festival Terschelling 2018
– Operationele en logistieke organisatie (planning en draaiboek) voor de voorbereiding, opbouw,  voorprogramma van het festival;
-Tijdens het festival verantwoordelijk voor de uitvoering draaiboek en vraagbaak voor de collega coördinatoren;
-Het leiden van een productie bespreking met klant en leveranciers;
-Het coördineren het keuken team, menu en van de inkoop;
-Het coördineren van masseurs, stadhouders en workshopgevers;
-Het coördineren van sponsoring;

Coördinator 2016
-Het maken van de menuplanning en inkopen doen voor 850 pax;
-Tijdens het festival 2016 heb ik crew van KRO-NCRV begeleid bij de opnames van de documentaire “Marlijn: de dolende dertiger” als coördinator tussen crew en medewerkers van het festival;

Ga je mee? Het Yoga Festival Terschelling2018 – Verwondering
Vol verwondering ontdekken. Met een avontuurlijk, creatief en inspirerend Festival Programma 2018. Het thema van dit 12e Yoga Festival is ‘Verwondering’ !
Het hoofdprogramma is van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018. De openingscirkel is op 29 juni om 17.30 uur. Deelnemers zijn van harte welkom om op vrijdag vanaf 12 uur op het festivalterrein aan te komen. Wil je dit unieke yogaweekend liever nog eerder beginnen? Dat kan! Op donderdag 28 juni is er een Voorprogramma met yoga workshops, een heerlijke vegetarisch festival menu en volop live muziek. En wil je deze heerlijke yogavakantie wat langer laten duren? Het naprogramma met workshops, festival menu en live-muziek gaat door tot maandag 2 juli 12.00 uur.